Såld

Vasastan - Hagastaden, Stockholm

Nina Einhorns gata 6, 2tr

Slutpris: 5 800 000 kr

Nina Einhorns gata 6, 2tr

Modern och väldisponerad trea med två balkonger i expanderande Hagastaden!

Välkommen till en genomgående välplanerad och modern bostad som erbjuder ett fint vitlaserat parkettgolv. Här finns allt man kan önska sig i form av öppna sociala ytor, påkostade materialval samt alla tänkbara bekvämligheter. Två balkonger varav en fransk i kombination med stora fönster ger lägenheten ett rikligt ljusinsläpp.

- Härlig balkong
- Fransk balkong
- Diskmaskin
- Tvättmaskin och torktumlare
- Fint ljusinsläpp
- Moderna och omsorgsfulla materialval
- Väldisponerat och komfortabelt boende
- Mycket goda förvaringsmöjligheter
- Förråd
- Bra kommunikationer

Bostaden erbjuder ett lättmöblerat och rymligt vardagsrum som har plats för soffa, soffbord, mediamöbel och matgrupp. Den öppna lösningen mellan vardagsrum och köp skapar goda sociala ytor, perfekt för umgänge och samvaro. Stilrent kök i modernt utförande med vita skåpsluckor, ljusgrå bänkskiva och stänkskydd i vitt kakel. Vidare disponerar bostaden två rymliga sovrum varav det ena med utgång till balkong med plats för utemöblemang. Ett helkaklat badrum med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Här är det bara att flytta in och trivas!

Hagastaden knyter samman Stockholm med Solna och förenar med storstadspuls med avkoppling i lugna omgivningar som Hagaparken. En spännande stadsdel under uppbyggnad och utveckling! Norra Stationsparken kommer löpa tvärs genom Hagastaden, och riktas åt två håll med Pampas Marina och Karlberg åt det ena hållet och Hagaparken med Brunnsviken åt det andra. I parken kommer det finnas plats för lek, ett samlingstorg inramat av trädrader, planteringar, serveringar, marknader och mindre evenemang. Här finns affärer med stort utbud så som Hemköp, Willys och Systembolaget. Både Sats och Friskis & Svettis ligger några minuter bort samt caféer och bageri i närheten. Pulsen på Odenplan nås med ca 10 minuters promenad. Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger vid rondellen på Vanadisplan, bara några minuter från Hagastaden. Flertalet busslinjer går genom området. I Hagastaden tillkommer också den nya gula tunnelbanelinjen som kommer gå mellan Odenplan och Arenastaden.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nina Einhorns gata 6, 2tr, Såld i Vasastan - Hagastaden, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad