Såld

Herrhagen, Uppsala

Naturstensvägen 25

Slutpris: 3 205 000 kr

Naturstensvägen 25

Väldisponerat gavelradhus med hörntomt och ett av de bästa lägena i området.

Välkommen till detta hemtrevliga och mycket barnvänliga bostadsrättsradhus, som är i bra skick och har en lättskött trädgårdstomt med bärbuskar och fruktträd (äpple, körsbär), lugnt beläget i familjärt kvarter. Här får ni insynsskyddad baksida samt framsida med överblick över gatan, fotbollsplan och där ni visuellt kan se barnen hela vägen till förskola/skola.

Entréplan, med genomgående vattenburen golvvärme, erbjuder ett trivsamt kök med fönster mot framsidan av radhuset, ett stort badrum med dusch samt separat tvättstuga, rymligt vardagsrum med härlig braskamin samt utgång till uteplats med eftermiddags- och kvällssol. På övervåningen finns unik planlösning med stor öppen hall, allrum med klädkammare, tre bra sovrum som kan utökas till fyra om man återställer allrummet samt ett rejält badrum med badkar. Carport med förråd och ett förråd på tomten. I närområdet finns lekplatser och ett kolonilottsområde.

I Herrhagen bor ni i ett trivsamt och lugnt område. Här befinner ni er som närmsta granne med naturen och strövområden, och med motionsspår samt svampplockning precis utanför dörren. I området finns skolor, förskolor och bibliotek, gott om serviceutbud så som ICA Maxi stormarknad, Willys, Systembolaget, apotek och träningsanläggning m.m. Uppsala centrum når ni via 5:ans buss som går endast ett stenkast från huset eller med en smidig cykeltur på endast 20 minuter.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Naturstensvägen 25, Såld i Herrhagen, Uppsala Planlösning från Naturstensvägen 25, Såld i Herrhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad