Såld

Näsbydal, Täby

Näsbydalsvägen 8, 3tr

Slutpris: 2 460 000 kr

Näsbydalsvägen 8, 3tr

Välplanerad tvåa i välskött förening!

- Otroligt välplanerad bostad
- Inglasad balkong i västerläge
- Stabil förening med låg skuldsättning
- Toppläge med bekvämligheter och kommunikationer

Välkommen hem till Näsbydalsvägen och denna bostad med ett riktigt toppläge i Täby. Denna bostad har innehafts av samma familj sedan byggåret och har tagits väl om hand. Lägenheten disponerar sina 62 kvm med en rymlig hall med god förvaring i skjutdörrsgarderober, samt en stor klädkammare i hallen. Stambytt badrum, stort sovrum, ljust och välplanerat kök med matplats samt ett stort vardagsrum med den härliga balkongen i anslutning.

Läget här i Näsbydal kunde inte vara bättre, här vill många bo, och det förstår man. Med mataffär, bageri, pizzeria, paketboxar och flertalet kommunikationer bara några meter från lägenheten har du ett riktigt smidigt boende. Bara några få minuters promenad tar dig till Täby Centrum, här finns absolut allt du kan tänkas behöva, bio, systembolaget, apotek, flertalet mataffärer, kemtvätt, gym och såklart det stora utbudet av shopping.

BRF City är en stabil förening med låg belåning och många bra miljöer för dess medlemmar. Föreningen har en stor innergård med diverse saker att sysselsätta dig med, såsom boulebanor, tennisplan, utegym och grillplats. Vill du bara supa in solen finns det fina gräsytor för dig och din solstol. Nyrenoverad tvättstuga finns i varje hus samt cykelrum. Föreningen har även en kvartersgård som kan hyras av medlemmar för privata tillställningar.

Välkommen till ditt nya boende!

Emma Kellermalm
Ansvarig mäklare

Emma Kellermalm

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Näsbydalsvägen 8, 3tr, Såld i Näsbydal, Täby
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad