Såld

Vetterstorp, Västerås

Narvavägen 56

Slutpris: 2 175 000 kr

Narvavägen 56

Välkommen till denna ljusa och rymliga gavelfyra på Vetterstorp. För dig som söker en lägenhet med stora sociala ytor är det här helt rätt. De stora fönsterpartierna och öppna ytorna gör denna lägenhet både ljus och rymlig. Lägenheten är en omgjord 5:a där man öppnat upp mellan kök och ett tidigare sovrum. Det ger ett rejält kök med plats för stort matbord. Intill köket finns stort vardagsrum med utgång till inglasad balkong mot innergården. Vidare finns 3 sovrum, badrum och separat gäst-wc.
Lägenheten har bra förvaring med stor klädkammare, garderober och förråd i källaren.

Här bor du med närhet till matbutik, kommunikation och grönytor, endast 2 km från Västerås centrum. I närheten finns förskola, skola och lekplats.

En stabil, stor och bra förening. Föreningen är måna om fastigheterna och sköter ett löpande underhåll, 2019 bytte man exempelvis alla fönster och 2020 yttertaket. I månadsavgiften ingår bland annat bredband och bostadsrättstillägg.

Tillträde möjligt i slutet av oktober.

Varmt välkommen på visning, anmäl dig gärna.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Narvavägen 56, Såld i Vetterstorp, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad