Såld

Nåntuna, Uppsala

Nämndemansvägen 30

Slutpris: 5 500 000 kr

Nämndemansvägen 30

Lugnt beläget kedjehus med stor insynsskyddad hörntomt och garage!

Välkomna till detta välplanerade kedjehus i ett plan, med stor insynsskyddad hörntomt angränsande mot allmänning. Detta härliga hem erbjuder plats för alla, med stora gemensamhetsutrymmen, fyra sovrum med möjlighet till fem och en stor trädgård med altan. Att bo på Nämndemansvägen ger dig ett stadsnära och tryggt hem med naturen runt knuten. Flera skolor och förskolor finns i området och även matbutik inom kort promenadavstånd. Bilen kan du smidigt ställa in i det varma garaget och ytterligare bil får plats på uppfarten. Dina gäster parkerar gratis på gatan precis utanför och behöver du åka buss ligger en hållplats ett par meter från bostaden. Läget på detta hem är verkligen optimalt!

Planlösningen fördelar sig på en rymlig hall med förvaring i garderober, ett trevligt kök med plats för gediget matbord i matsalsdelen intill, ett rymligt vardagsrum med öppen spis, fyra sovrum med möjlighet till fem då förrådet enkelt kan nyttjas som ett extra rum, generöst utbud av förvaring i garderober i passage intill sovrummen, ett badrum med dusch, ett extra wc och ett tvättrum.
Trädgården ligger insynsskyddat och i sydväst läge. Här finns en altan under tak, gräsmatta, stort växthus med bevattningssystem, pallkragar, mysig sittgrupp under björken och möjlighet till så mycket mer. Intill hittar ni två väl tilltagna förråd varav det ena är isolerat och varmt.

Huset är beläget i Nåntuna, ett mycket populärt område för barnfamiljer med barn i olika åldrar. Här finns bra gång- och cykelvägar så att barnen själva kan ta sig till och från skolan och sina kompisar. Omedelbar närhet till Nåntunaskolan (fsk - 5:an) samt flera förskolor, både privata och kommunala. Det finns även flertalet trevliga lekplatser och fotbollsplaner i området, en välsorterad ICA-butik samt härliga naturområden med elljusspår ner mot Fyrisån och naturreservatet Norra Lunsen. Närhet via smidiga cykel- och bilvägar till stort utbud av handel vid Boländerna. Goda kommunikationer till centrala Uppsala och resecentrum både via stadsbuss och smidiga cykelvägar samt nära anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Detta hem har stor potential och erbjuder en sällsynt läge med ett välbevarat radhus på en stor tomt. Välkomna på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Nämndemansvägen 30, Såld i Nåntuna, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad