Kommande bostad

Salabacke, Uppsala

Murargatan 5

  • price tag icon 3 052 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 950 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 62,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 052 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1956
Murargatan 5

2:a i fint skick med stor, inbjudande balkong. Belägen högst upp i fastighet!

Högst upp i fastigheten finner ni denna välplanerade 2:a i fint skick! Inredd i ljusa kulörer både på väggar samt golv gör att den tilltalar de flesta.

Redan i hallen möts ni av en välkomnande vy över stora delar av bostaden. I övrigt bjuder bostaden på väl tilltaget vardagsrum med utgång till stor balkong i väster. Kök med skåpinredning i vitt och grått med diskreta beslag, arbetsbänkar av ljus laminat, all maskinell utrustning ni kan tänkas behöva och stor matplats invid fönster. Rejält sovrum som rymmer dubbelsäng, ytterligare möblemang samt god klädförvaring i walk-in-closet. Helkaklat våtutrymme med dusch och installerad tvättmaskin. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt i externt vindsförråd om ca 12 kvm.

Välmående bostadsrättsförening med mycket låg belåning per kvadratmeter och det mesta inkluderat i avgiften. Det finns flertalet gemensamma utrymmen att nyttja såsom tvättstugor, torkrum, cykelförråd samt samlingslokal. Goda parkeringsmöjligheter i garage samt på p-plats. Fin, grönskande innergård med gott om plats för umgänge i gemensamma möbelgrupper, omfamnande grönska och vidsträckta gräsmattor.

Bo bekvämt nära köpcentrumet Gränby Centrum med all slags handel ni kan önska er, nära välsorterad mataffär och välrenommerade restauranger samt caféer, bra pendlarmöjligheter både kommunalt och för bilburna, en rask promenad till Uppsalas stadskärna och nära förskolor samt skolor upp till gymnasieålder.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Dokument och länkar

Planlösning från Murargatan 5, Kommande i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad