Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 33

Slutpris: 3 710 000 kr

Murargatan 33

Välkommen till denna gavelägenhet på Murargatan 33 i hus med hiss från markplan! I ett privat och ostört läge nås femrummaren via entrébalkong. Planlösningen fördelar sig på hall, kök med matplats, badrum med pelare med tvättmaskin och torktumlare, gästtoalett, vardagsrum samt fyra sovrum varav via ett nås en inglasad balkong i bästa solläge.

I trivsamma Salabacke bor du med både gång och cykelavstånd till city, Resecentrum, Uppsalas välbesökta köpcentrum ”Gränby centrum” där all tänkbar service finns och med generösa öppettider. Smidigt för dig som pendlar med bil med närliggande påfart till E4:an och busshållplats har du precis runt hörnet. Inom några minuters promenadavstånd nås även ett flertal lekparker, förskolor, vårdcentral, härliga Källparken.

Besök gärna föreningen egen hemsida: http://brftradgardsmastaren.se

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Murargatan 33, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad