Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 33

Slutpris: 2 000 000 kr

Murargatan 33

Trevlig 3a i populära Salabacke!

Ljus och rymlig lägenhet med stora fönsterpartier i både vardagsrum och kök, belägen på tredje våningen i en byggnad från 1971 på Murargatan 33 i Uppsala. Här erbjuds ett lugnt läge med fönster i två väderstreck, nord och väst, vilket ger en behaglig temperatur och ljus genom hela dagen. Köket är utrustat med vitvaror och gott om förvaring, intill köket finns matrummet med plats för 6-8 personer. I vardagsrummet finns plats för en större soffgrupp och annat möblemang. Från vardagsrummet nås det ena sovrummet med garderober samt utgång till balkong. Från hallen nås badrummet med dusch samt tvättmaskin som underlättar vardagen. Vidare finns hallen med förvaring genom garderober sedan det andra sovrummet.

Det finns ett tillhörande källarförråd för extra förvaringsmöjligheter.

Lägenheten nås smidigt med hiss från markplan och föreningen har god ekonomi samt låg avgift, där el ingår i avgiften. Föreningen har en trivsam innergård med grillplats, lekplats och trädgårdsmöbler, vilket gör det till en idealisk plats för både avkoppling och socialt umgänge.

I trivsamma Salabacke bor du med både gång och cykelavstånd till city, Resecentrum, Uppsalas välbesökta köpcentrum ”Gränby centrum” där all tänkbar service finns och med generösa öppettider. Smidigt för dig som pendlar med bil med närliggande påfart till E4:an och busshållplats har du precis runt hörnet. Inom några minuters promenadavstånd nås även ett flertal lekparker, förskolor, vårdcentral, härliga Källparken.

Besök gärna föreningen egen hemsida: http://brftradgardsmastaren.se

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad