Kommande bostad

Salabacke, Uppsala

Murargatan 30B

  • price tag icon 3 336 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 995 000 kr
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 65 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 336 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1971
Murargatan 30B

Ljus och trivsam trea!

Ljus trea i ett genomgående trivsamt och fint skick, belägen på våning två med fri utsikt över innergård ochträdkronorna. Planlösningen är mycket praktisk och rymmer allt du kan önska dig. Ytan fördelar sig på en hall med avhängning i flertalet garderober och plats för möblemang. Modernt kök med plats för matbord för ca 4 personer. Stort vardagsrum för både soff- och matgrupp samt utgång till lägenhetens balkong i fritt söderläge. Två sovrum varav det ena är lite större med plats för dubbelsäng och förvaring i garderober och det andra passar utmärkt som barnrum, kontor eller gästrum. Helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin. Utöver all förvaring i lägenheten har du två externa förråd att nyttja.

Föreningen är välskött och erbjuder de boende bl a tillgång till en stor och grönskande innergård med trädgårdsmöbler, grill och lekplats. Trevliga kvarter med närhet till flera parker och grönområden. Bekvämt med smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil och även ett kort avstånd till Uppsala city och resecentrum med cykel eller buss. Du är även närhet till populära Gränby centrum, här finns ett mycket stort utbud av all tänkbar service du kan önska dig.
Välkomna att trivas!

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad