Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 29

Slutpris: 3 400 000 kr

Murargatan 29

Välkommen till en 5:a med låg avgift!

Trevlig och välplanerad 5:a om ca 101 kvm belägen i populär förening med mycket låga månadsavgifter. Fint läge i huset med egen entré från markplan. Den tilltalande planlösningen erbjuder välkomnande hall, stort och trivsamt kök med gott om förvaring i många skåp och matplats vid fönster, fyra bra sovrum varav det största med utgång till balkong i sydväst-läge, rejält vardagsrum med god möjlighet för samvaro. Stort badrum samt separat gäst-wc. Lägenhetsinnehavaren disponerar ett källar- och matkällarförråd.

I trivsamma Salabacke bor du med både gång och cykelavstånd till city, Resecentrum, Uppsalas välbesökta köpcentrum ”Gränby centrum” där all tänkbar service finns och med generösa öppettider. Smidigt för dig som pendlar med bil med närliggande påfart till E4:an och busshållplats har du precis runt hörnet. Inom några minuters promenadavstånd nås även ett flertal lekparker, förskolor, vårdcentral, härliga Källparken. Besök gärna föreningen egen hemsida: http://brftradgardsmastaren.se

Låg skuld per kvm, endast 1 464 kr/kvm (årsredovisning 2022).

Välkommen till detta praktiska boende med egen entré, låg avgift och närhet till bra kommunikation!
Kontakta mig för att boka visning, 0723281858.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad