Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 28A

Slutpris: 1 450 000 kr

Murargatan 28A

Fräsch och rymlig etta med balkong och låg avgift!

Välkommen till en välplanerad etta i trivsamma och populära Salabacke. En lägenhet med smart planlösning, balkong, låg månadsavgift samt stort kök med matplats. Ett optimalt boende för den som söker en generös etta i lugna kvarter! Här möts du av en ljus och välkomnande hall med stort klädkammare. Vidare finns här ett stort och öppet kök med mycket gott om förvaringsutrymmen och god plats för matbord. Allrummet är lättmöblerat med gott om plats för såväl soffgrupp, säng och ytterligare möblemang som skulle önskas. Stamrenoverat fräscht badrum som är kaklat i ljusa toner. Till lägenheten hör dessutom två källarförråd.

På Murargatan 28A bor du i populära Salabacke med närhet till fina parker och grönområden, kort cykelavstånd till city och goda busskommunikationer. Ett brett serviceutbud med flertal kiosker, caféer, gym
och restauranger på kringliggande gator. Vid Brantingstorg finns dessutom livsmedelsbutik, apotek, frisörsalong, bageri mm. Från bostaden har du även nära till shoppingcentret Gränbystaden samt E4:ans på- och avfarter.

Varmt välkommen på visning!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Murargatan 28A, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad