Till salu

Salabacke, Uppsala

Murargatan 24B

1 995 000 kr
area icon Yta
  • 70,2 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 089 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
Murargatan 24B

Fin gaveltrea i halvöppen planlösning, med härlig utsikt!

**Kontakta mäklaren för att boka visning**
Välkommen till en mycket tilltalande och smakfullt renoverad gaveltrea i populära Salabacke. Genomgående gott skick med nyrenoverat helkaklat badrum, lättmöblerat och rymligt vardagsrum med stort fönsterparti och fint ljusinsläpp i halvöppen planlösning mot kök med matplats för 4-6 personer samt två stora sovrum. Lugnt läge med parken som närmaste granne.

Föreningen är välskött och de stora renoveringarna är genomförda.
Salabacke är en attraktiv stadsdel med mycket bra kommunikationer. Ta cykeln till city på tio minuter eller res med buss från hållplaten som ligger ett stenkast bort. Du som bilpendlar är snabbt ute på E4:an för vidare transport. I området finns trevliga restauranger och det är gångavstånd till Willys samt ICA Brantingstorg. Närhet till Gränby centrum med sitt stora utbud av servicemöjligheter.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Murargatan 24B, Till salu i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad