Kommande bostad

Salabacke, Uppsala

Murargatan 23

  • price tag icon 2 870 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 75,4 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 870 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1971
Murargatan 23

Hiss från markplan, låg avgift och två balkonger

Välkommen till en rymlig trea i en stabil förening med väldigt låg avgift. Här bor du bekvämt i fastighet med hiss från markplan i populära Salabacke.

Planlösningen fördelar sig på hall och renoverat kök med angränsande matplats. Sällskapsytorna är goda tack vare den halvöppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet. Vidare hittar du två sovrum, varav det ena med utgång till balkong i sydost. Fräscht och ett helkaklat badrum. Morgonkaffet njuter du av i den privata loftgången som idag används som extra balkong. Lägenheten är genomgående välskött med nyare ytskikt i samtliga rum och har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora och gedigna fönster. Till lägenheten hör 2 förråd, ett rymligt källarförråd samt en mindre matkällare.

Kort kötid till parkering och i fastigheten finns fiber indraget. Innergård med gemensamma trädgårdsmöbler, utegrill och lekplats. Föreningen tillhandahåller cykelförråd, hobbyrum och tvättstuga med torkrum för sina medlemmar.

Låg skuld per kvm, endast 1 464 kr/kvm (årsredovisning 2022). Tillträde enl. Ök.

I trivsamma Salabacke bor du med både gång och cykelavstånd till city, Resecentrum, Uppsalas välbesökta köpcentrum ”Gränby centrum” där all tänkbar service finns och med generösa öppettider. Smidigt för dig som pendlar med bil med närliggande påfart till E4:an och busshållplats har du precis runt hörnet. Inom några minuters promenadavstånd nås även ett flertal lekparker, förskolor, vårdcentral, härliga Källparken. Besök gärna föreningen egen hemsida: http://brftradgardsmastaren.se

*Annonsen uppdateras med fler bilder inom kort.

Anmäl ditt intresse redan idag till ansvarig mäklare!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Murargatan 23, Snart till salu i Salabacke, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad