Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 22B

Slutpris: 1 650 000 kr

Murargatan 22B

Välplanerad 2:a med en stor portion charm belägen högst upp i huset!

Mycket charmig och trivsam lägenhet med ostört läge högst upp i huset! Väldisponerad planlösning med ett bevarat originalkök med matplats, ett stort och lättmöblerat vardagsrum och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Badrummet är stamrenoverat och har klinkergolv och kaklade väggar. Härlig balkong i bästa sydvästläge med sol under nästan hela dagen!

Här bor du i en välskött förening med god ekonomi i en stamrenoverad fastighet. I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, kabel-TV, tvättstuga, internet och IP-telefoni. Till bostaden hör ett källarförråd och ett vindsförråd.

Attraktiva Salabacke erbjuder trevliga promenadstråk och grönskande parkområden. Bra pendlarläge med närhet till både E4:an samt cykelavstånd till Resecentrum och citykärnan. I närområdet hittar du caféer, konditori, restauranger, frisör, Ica, apotek, skola, förskola och härliga Källparken. På föreningens innergård finns lekplats, flera grillplatser och trädgårdsmöbler.

Martin Jansson
Ansvarig mäklare

Martin Jansson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Martin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Murargatan 22B, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad