Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 22B

Slutpris: 1 595 000 kr

Murargatan 22B

Mycket trivsam tvåa - Belägen på lugn gata i populära Salabacke!

Vänligen kontakta mäklaren för visningstid!

Mycket tilltalande och trivsam lägenhet med generösa ytor och genomgående ljusa och smakfulla färgval. Här erbjuds ett luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier, rymligt sovrum med inbyggda garderober och utgång till balkong, kök med matplats samt stamrenoverat badrum.

Till bostaden finns ett källarförråd och ett vindsförråd.

Välskött förening med många av de större renoveringar genomförda. Närhet till grönområden med stora grönytor. Flera dagis och skolor samt god service vid Årsta centrum som endast ligger 5 minuter bort. I området finns även Brantingstorg med bla Ica och apotek, samt Gränby centrum med alla tänkbara butiker man kan önska. Bra promenad- eller cykelavstånd till centralstationen och city samt nära till påfart för E4:an för dig som bilpendlar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Murargatan 22B, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad