Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 14D

Slutpris: 2 195 000 kr

Murargatan 14D

Trea i toppskick, belägen högst upp på vån 4!

Mycket smakfull trea i ett genomgående renoverat och fint skick, belägen högst upp på våning 4 med fri utsikt över trädkronorna. Här har i princip allt renoverats och bytts ut under de närmsta åren och du får bl a genomgående fina trägolv, nytt kök med generösa förvarings- och arbetsytor samt nytt badrum. Föreningen är bra med stor innergård för boende att nyttja. I avgiften ingår bl a kabel-tv och bredband 1000/1000 mbit/s.

Bostadsytan på 70,1 kvm erbjuder dig en hall med avhängning vid hatthylla, ett fullt utrustat och modernt kök med öppning mot vardagsrummet vilket ger er stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp och rymliga ytor för din möblering. I vardagsrummet ryms både din större mat- och soffgrupp. Du får även två rymliga sovrum med god plats för större säng och förvaring i inbyggda garderober. Det ena sovrummet har även utgång till lägenhetens balkong riktad mot föreningens innergård. Badrummet är från 2021 och är mycket fräscht med dusch.

I Salabacke bor du i trevliga kvarter med närhet till flera parker och grönområden. Det är bekvämt med smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil och även ett kort avstånd till Uppsala city och resecentrum med cykel eller buss. Du är även närhet till populära Gränby centrum, här finns ett mycket stort utbud av all tänkbar servicemöjlighet du kan önska dig.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Murargatan 14D, Såld i Salabacke, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad