Såld

Salabacke, Uppsala

Murargatan 1

Slutpris: 1 650 000 kr

Murargatan 1

Välkommen till trivsamma Murargatan 1 och denna tvåa, belägen på andra våningen i Salabacke! Lägenheten erbjuder sina blivande ägare möjligheter att sätta sin egen prägel då visst renoveringsbehov föreligger, här ges du chansen att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det efter tycke och smak.
Planlösningen fördelar sig på hall med plats för att hänga av sig ytterkläderna. Till höger nås vardagsrummet som har utgång till en stor balkong med markis. Från både hall och vardagsrummet nås köket med sin matplats och här finns en äldre köksinredning. Duschrum med kakel och klinker samt sovrum med inbyggda garderober.

Attraktiva Salabacke erbjuder trevliga promenadstråk och grönskande parkområden. Bra pendlarläge med närhet till både E4:an samt cykelavstånd till Resecentrum och citykärnan. I närområdet hittar du caféer, konditori, restauranger, frisör, Ica, apotek, skola, förskola och härliga Källparken. På föreningens innergård finns lekplats, grillplatser och trädgårdsmöbler.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad