Till salu

Nyby, Uppsala

Munters gata 63

Nästa visning
calendar icon söndag 21 juli 17:00 - 17:20
  • price tag icon 4 154 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 575 000 kr
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 63 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 154 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1986/88
Munters gata 63

Hörnlägenhet med inglasad balkong

Välkommen till denna charmiga hörnlägenhet med hiss från markplan och en inglasad balkong, belägen i den trevliga föreningen Nyby gård. Här bor du i en fin parkmiljö med grönska precis utanför dörren.

Lägenheten har en välplanerad layout som inkluderar ett helkaklat badrum, en rymlig hall med gott om förvaringsutrymme via en klädkammare och ett kök med plats för flera personer vid matplatsen. Det ljusa vardagsrummet har fönster i två väderstreck, vilket ger ett härligt ljusinsläpp, och ett rymligt sovrum. Från vardagsrummet når du den inglasade balkongen, perfekt för avkoppling.

Detta bekväma boende erbjuder även gemensam tvättstuga och förråd på samma våningsplan som lägenheten, vilket underlättar vardagen.

Föreningen är välskött och erbjuder många bekvämligheter såsom motionsrum, bastu, samlingslokal och cykelförråd. Området är lugnt och lummigt med närhet till grönområden, Gamla Uppsala och Röborundan med sina motionsspår. Här bor du med cykelavstånd till både city och Gränby köpstad. Området är barnvänligt med gårdar, lekplatser och den populära Nyby Gård-parken.

I närområdet finns förskola och skola samt all nödvändig service vid Heidenstams Torg, Willys och det ständigt växande Gränby Centrum. För pendlaren är det nära till en påfart till E4
och bra busskommunikationer till centrum.

Varmt välkomna på visning!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! söndag 21 juli, 17:00 - 17:20
Anmäl mig
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Munters gata 63, Till salu i Nyby, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad