Såld

Kungsängen, Uppsala

Muningatan 25

Slutpris: 2 985 000 kr

Muningatan 25

Välplanerad trea med uteplats mot föreningens barnvänliga gård, belägen precis intill parkområde!

Välkommen till denna hemtrevliga trea, med ett lugnt och härligt läge intill vackra Mjölnarparken och med mycket kort avstånd till city samt resecentrum.
Lägenheten är mycket välplanerad och erbjuder stora och rymliga ytor samt praktiska rum och goda förvaringsmöjligheter!
Planlösningen fördelar sig på ett rymligt vardagsrum med möjlighet att öppna upp till kök om du föredrar öppen planlösning. Vardagsrummet har plats för din stora soffgrupp och med fönster mot parken. Köket är fullt utrustat och har generöst med förvaring och arbetsyta samt plats för större matgrupp. I lägenheten finner du även två sovrum varav det ena med utgång till uteplatsen riktad mot sydväst och föreningens innergård, samt ett badrum med bl a dusch, tvättmaskin och torktumlare. Goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober, rymlig klädkammare samt i förråd i källarplan.

Trivsam förening med barnvänlig innergårdsmiljö med lekplats och grönska, egen tvättstuga och gästlägenhet. Föreningen har gott om garageplatser.

Lägenheten är belägen i Industristaden/Kungsängen med parkområde och grönskande årummet precis intill. Ett populärt område med bara några minuters promenad till centrum och centralstationen samt flera bra restauranger och livsmedelsbutik i den direkta närheten. Du har Mjölnarparken som granne och ett stenkast härifrån ligger den vackra Fyrisån med grönområden och kajplatser för fritidsbåten. Gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården och sjukhusområdet.
Missa inte detta boende, välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Muningatan 25, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad