Såld

Kungsängen, Uppsala

Muningatan 23

Slutpris: 4 400 000 kr

Muningatan 23

Ljus 3,5:a med dubbla balkonger varav den ena med utsikt över parkområde i stabil förening!

Välkommen till denna fantastiska 3,5-rumslägenhet som erbjuder en hög standard och ett utmärkt läge för pendlare. Här kan du njuta av två soliga balkonger som bjuder på olika vyer; en med en vacker utsikt över Mjölnarparken och äldre bebyggelse, och den andra mot den skyddade innergården.

Den öppna planlösningen på ca 88 kvm ger en välkomnande känsla med gott om plats för avkoppling och umgänge. Hallen erbjuder generös förvaring i en praktisk klädkammare. Vardagsrummet och köket är i öppen planlösning med en balkong som bjuder på trevlig utsikt. Det praktiska vinkelköket har en matplats intill fönstret för ljusa och trevliga måltider. Två sovrum, varav ett med egen inglasad balkong mot innergården, och ett mindre barnrum/arbetsrum som nås från vardagsrummet ger flexibla användningsmöjligheter. Helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin (2024), torktumlare (2024) och golvvärme för extra komfort. Det finns gott om förvaring i garderober, och de fina ekparkettgolven bidrar till den genomgående kvaliteten och ljusa atmosfären. Hissen tar dig bekvämt ner till parkeringsgaraget och lägenhetens tillhörande källarförråd.

Välskött förening med låg belåning där du kan du njuta av bekvämligheter som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd och övernattningsrum för gäster. Föreningen erbjuder en fin och barnvänlig innergård med lekplats, samt 88 garageplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar för endast 900 kr/mån (lediga platser finns kontrollerat 2024-02-06). Ett stenkast härifrån ligger vackra Fyrisån med grönområden, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Gångbro som tar dig till Stadsparken och vidare till Akademiska Sjukhuset. Ett kvarter bort finner du matkedjan Willys. Årikets förskola ligger endast två kvarter bort.

Besök gärna föreningens hemsida: http://brf1.angkvarnen.se/web/hem/

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad