Såld

Kungsängen, Uppsala

Muningatan 2

Slutpris: 3 825 000 kr

Muningatan 2

Välplanerad 4:a med två badrum, tre rymliga sovrum samt trevlig balkong mot skyddad innergård!

Varmt välkommen till denna moderna och centralt belägna lägenhet med hiss från markplan och balkong in mot lugn innergård. Trevligt läge intill Fyrisån och Stadsparken!

Den välplanerade bostaden inrymmer hall med bra förvaringsmöjlighet. Modernt kök med en härlig öppen planlösning mot vardagsrummet som nås av mycket ljus från de generösa ljusinsläppen. Vidare finns två badrum med hög standard och slutligen tre sovrum. Föreningen har gemensamt elavtal vilket ger de boende lägre elkostnader.

I föreningen finns totalt fyra tvättstugor, cykel- och barnvagnsrum samt övernattningsrum som medlemmar kan hyra för 200 kr per dygn. Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 7 kvm.

Kungsängen är ett mycket populärt område till följd av det fördelaktiga pendlarläget och närheten till centrum. I området finns både förskolor, restauranger och gym och ett stenkast härifrån ligger matkedjan Willys. Bostaden är även nära belägen den vackra Fyrisån med mysiga naturstråk, lekplatser och kajplatser för fritidsbåten. Inom 5-7 minuters promenadavstånd nås stadsparken, Akademiska sjukhuset, Studenternas samt allt annat vad Uppsala har att erbjuda. En lägenhet som bör upplevas på plats!

Emil Haraldsson
Ansvarig mäklare

Emil Haraldsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emil

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Muningatan 2, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad