Såld

Kungsängen, Uppsala

Muningatan 19

Slutpris: 5 550 000 kr

Muningatan 19

Våning 7/7 med härlig utsikt, braskamin, inglasad balkong och högt i tak! Gargeplats finns.

Missa inte chansen att förvärva en exklusiv lägenhet på våning 7/7 med enastående utsikt och ostört läge! Denna lägenhet erbjuder en lyxig och modern livsstil i hjärtat av Kungsängen. Med tillgång till hiss från markplan når du bekvämt din nya bostad högst upp i huset och bilen parkerar du smidigt i garaget.

Inuti väntar en välplanerad bostad med stilfulla detaljer, inklusive en mysig braskamin och generös takhöjd som skapar en känsla av rymd. Stora fönster och en stor inglasad balkong låter dig njuta av panoramautsikten över Mjölnarparken och stadens takåsar.

Planlösningen är perfekt för både avslappnade vardagskvällar och eleganta middagsbjudningar. Det generösa vardagsrummet smälter samman med det moderna köket, komplett med en vinkyl och gott om förvaringsutrymme. Här finns även möjlighet att skapa ett extra sovrum utav det intilligande sällskapsrummet efter behov. Bostaden erbjuder även ett rymligt master bedroom med skjutdörrsgarderob, ytterligare ett välplanerat sovrum och två stilrena badrum med dusch och tvättutrustning. Extra förvaringsutrymme tillhandahålls genom ett separat förråd.

I den välskötta föreningen med låg belåning kan du njuta av bekvämligheter som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd och övernattningsrum för gäster. Föreningen erbjuder en fin och barnvänlig innergård med lekplats, samt 88 garageplatser som hyrs ut till föreningens medlemmar för endast 800 kr/mån. Med närhet till centrum, vackra grönområden längs Fyrisån och närliggande shopping och restauranger blir din vardag både bekväm och inspirerande.

Välkommen till en livsstil där komfort, stil och gemenskap möts på bästa sätt. Kontakta oss idag för att säkra din plats i denna eftertraktade bostad!

Besök gärna föreningens hemsida: http://brf1.angkvarnen.se/web/hem/

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Muningatan 19, Såld i Kungsängen, Uppsala Planlösning från Muningatan 19, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad