Såld

Sunnersta, Uppsala

Morkullevägen 25

Slutpris: 7 000 000 kr

Morkullevägen 25

Sällsynt attraktivt hus med stor terrass & trädgård i sydvästläge! Möjlig uthyrning med egen ingång!

Välkommen hem till detta representativa hus som ligger beläget på en mycket trevlig tomt med sol från tidig morgon till sen kväll. Det generösa vardagsrummet erbjuder en rymd utöver det vanliga tack vare imponerade takhöjd och stora fönsterpartier. Till detta finns kakelugn som ger rummet en härlig atmosfär. Terrassen ligger i soligt sydvästläge och erbjuder fri utsikt över området. På entréplan finns även kök med stor matplats, tre bra sovrum, lyxigt badrum med dusch och en separat wc. En våning ner ligger ytterligare två bra sovrum, stort allrum med eldstad, spa avdelning med badrum och bastu samt tvättstuga och hobbyrum.

På gaveln av huset med egen igång finns en lägenhet med eget pentry och badrum, perfekt för uthyrning eller en som önskar bedriva verksamhet hemifrån. På den arkitektritade och insynsskyddade trädgården med exklusiv stenläggning i gångar och rabatter och nysatt gärdesgård finns också ett isolerat varmgarage samt en charmig lekstuga. På baksidan av huset finns och odlingsmöjligheter.

Här bor du med närhet till flera vackra naturområden. Vid Sunnerstaåsen finns vackra skogsområden, motionsspår och slalombacke. Sunnersta erbjuder god service med bl a flera förskolor, skola, matbutik och restauranger. God kommunikation till city med flera busslinjer och cykelvägar.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Morkullevägen 25, Såld i Sunnersta, Uppsala Planlösning från Morkullevägen 25, Såld i Sunnersta, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad