Såld

Råby, Västerås

Morkullegatan 46

Slutpris: 895 000 kr

Morkullegatan 46

Välplanerad bostad i gott skick!

Varmt välkommen till Brf Morkullan och denna välplanerade bostad på våning 2!

- Bredband ingår i avgiften
- Renoverat badrum + gäst-wc
- Omgjord 3:a till 4:a

Lägenheten fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhängning och förvaring via garderober, tre tilltalande sovrum varav ett stort som nås via vardagsrummet, ett fräscht kök som är utrustat med allt man behöver, ett helkaklat och rymligt badrum, en separat gäst-wc, en härlig balkong som nås från köket och sist men inte minst ett socialt vardagsrum med härligt ljusinsläpp samt med plats för både soff- och matgrupp.

Barnvänligt och bilfritt område med lekplatser på innergården. Perfekt för barnfamilj! Närhet till skola, förskola, matbutik, Erikslunds shoppingcenter och Västerås City endast en promenad bort.

Stabil förening som erbjuder bland annat stor tvättstuga, bastu, festlokal och parkering för endast 400kr/år.

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad