Till salu

Storvreta, Uppsala

Morgonvägen 2

Nästa visning
calendar icon onsdag 19 juni 18:15 - 18:45
  • price tag icon 6 142 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
2 295 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 4 rum och kök
area icon Yta
  • 99 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 6 142 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 2 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2024 / 1978
Morgonvägen 2

Välkommen till denna fantastiska möjlighet att bo i en nybyggd och välplanerad lägenhet på Morgonvägen 2 i Storvreta! Här erbjuds en mycket trivsam fyra, perfekt för den som söker rikligt med utrymme och modern design. Lägenheten har en trevlig stenbelagd uteplats vid den egna entrén samt balkong med eftermiddag och kvällssol perfekt för avkoppling. Planlösningen fördelar sig på hall med gott om plats för förvaring, kök med rejäl matplats och utgång till balkong, vardagsrum med hörnfönster, badrum med kakel och klinkergolv samt egen tvättmaskin, separat wc i anslutning till klädkammaren samt tre sovrum och ett rymligt förråd med fönster. Allt i nyskick!

Belägen i en naturskön miljö har du möjlighet att njuta av lugnet och skönheten i omgivande natur. Närhet till badplatsen och med utmärkta kommunikationer är det enkelt att ta sig in till stadens puls när man önskar. Barnvänligt område vilket gör det till en idealisk plats för familjer att bo och växa. Närhet till all tänkbar service - allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! onsdag 19 juni, 18:15 - 18:45
Anmäl mig
Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Morgonvägen 2, Till salu i Storvreta, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad