Såld

Norra Lännersta, Nacka

Moravägen 20

Slutpris: 7 200 000 kr

Moravägen 20

Stor och mycket fräsch villa!

Välkommen till en spatiös villa på över 200 kvm som totalrenoverades och byggdes ut 2014. Här njuter man av ett över 80 kvm stort vardagsrum och ett stilrent kök i öppen planlösning. Villan är belägen på en stor, plan och trevlig tomt med massor av lekyta, klätterställning, fotbollsmål och stora altaner.

Hemmet har fyra sovrum, varav tre på det övre planet. Masterbedroom har utgång till altanen på baksidan och egen walk-in-closet. På detta plan finns även två badrum med toalett; ett med dusch och det andra med badkar. Allt är smakfullt genomfört i neutrala färger.

En trappa ner ligger ett stort sovrum som nås via en egen ingång om man så önskar. På nedre plan kan man njuta i ett riktigt lyxigt spa med bastu, dubbeldusch och stort runt badkar, Sonos ljudanläggning och tv. Tvättstugan går i svart och vitt och i hallen finns en separat liten toalett. Två mycket stora förråd under den nya delen av villan (vardagsrummet) möjliggör vinkällare eller tv-rum på detta plan.

På ovanvåningen finns master bedroom med walk in closet, och två mindre sovrum. Det finns även två badrum med toalett, ett med dusch och det andra med badkar.

Hela hemmet är mycket välskött och fräscht. Det är vattenburen golvvärme i båda planen kopplad till bergvärme. Fiber är anslutet.

Med läget på Moravägen bor man centralt men lite undangömt i villaidyllen. Källans förskola finns på kort avstånd och man har flera populära grundskolor nära att välja mellan: Boo Gårds skola, Myrsjöskolan eller Björknässkolan.

På kort av stånd finns flera fina badsjöar, t ex Glasbrukssjön och Bagarsjön.

På kort promenadavstånd finner du både Hemköp och Orminge Centrum med bl a butiker, apotek, Systembolag, vårdcentral och bibliotek. Villan ligger perfekt om man vill pendla till city: från busshållplats Telegramvägen på Värmdövägen. Här går busstrafiken tät dygnet runt och det finns fina cykelställ i anslutning. Bland annat trafikerar buss 444, 445 och 422 denna hållplats och på 17 min är du vid Slussen. I rusningstrafik går även bussar direkt till och från T-centralen. Med bil når du Stockholms city på 15 min. Många väljer dock att cykelpendla till city då Nacka erbjuder jättefina separata cykelvägar.

Anna Hellgren
Ansvarig mäklare

Anna Hellgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anna

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Moravägen 20, Såld i Norra Lännersta, Nacka Planlösning från Moravägen 20, Såld i Norra Lännersta, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad