Såld

Gränby, Uppsala

Molngatan 27

Slutpris: 1 640 000 kr

Molngatan 27

Stilren 2:a med renoverat kök & badrum på våning 3/3 med härlig balkong och ett insynsskyddat läge!

Välkommen till denna stilrent renoverade tvåa som präglas av ett härligt ljus och rymd. Här bor du högst upp i huset med trevlig balkong i bra solläge med härlig vy över vädergatorna. Lägenhetens trevliga och ljusa planlösning tillsammans med det insynsskyddade läget gör det lätt att trivas här.

Bostaden erbjuder stor entré/hall med garderober. Renoverat kök med matplats intill fönster. Rymligt vardagsrum med utgång till balkong i bra solläge. Generöst sovrum med gott om förvaring. Renoverat badrum med klinkers/kakel och tvättmöjligheter.

Stabil förening med låg belåning (695 kr/kvm) där värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, bredband, ip-telefoni, tvättstuga och bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i månadsavgiften. I föreningen finns tvättstuga, cykelförråd, samlingslokal, bastu pingisrum samt övernattningsrum. På innergården finns grillmöjligheter.

Här bor ni citynära med ett mycket trevligt läge mitt emellan city och Gränby Centrum. Gränby köpstad erbjuder all tänkbar service som restauranger, caféer, matbutiker, biograf samt utmärkt shopping. På bekvämt promenadavstånd finner du Gränbyparken med stora grönområden, livsmedelsbutiker och 4-H gård. Belysta cykel- och promenadvägar till och från city. Utmärkt pendlarläge med täta bussförbindelser och kort körsträcka till E4:ans norra påfart.

Bör ses, kontakta mäklare för visning!

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad