Såld

Krokhöjden, Nacka

Möjavägen 36

Slutpris: 5 250 000 kr

Möjavägen 36

Äntligen ett radhus med bra läge på Möjavägen till salu.

Äntligen ett radhus med bra läge på Möjavägen till salu. Här har du möjligheten att förvärva en perfekt familjebostad och sätta din egen prägel. Stora härliga sällskapsytor. Fantastiska uteplatser och egen gräsmatta. Missa inte detta fantastiska radhus i detta barnvänliga område.

Entrevåning

Våningsplanet för umgänge och spring och lek. Här kan det lagas mat, ätas middag med stora bjudningar och springa ut på altanen och vidare på gräset. Vardagsrummet är stort och generöst och rymmer de flesta familjetillställningarna för stora kalas. På baksidan har man en generös altan med pergola och vidare når man gräset där man kan odla och lägga sig och sola en härlig sommardag. Köket har gott om arbetsytor och skåpsförvaring. I köket finns plats för ett matbord för 4-6 personer. De större bjudningarna har man i vardagsrummet. På detta våningsplan finns även wc, dusch och tvättdelen. Hallen och det intilligande isolerade förrådet rymmer allt du kan tänka dig. Vissa gör en bastu i utrymmet där det idag är ett förråd.

Övreplan

Den privata delen av hemmet är på övervåningen. Där finns idag 4 st bra sovrum. Dessa är generösa med plats för större säng, skrivbord och garderober. Det finns ett stort badrum med badkar och ett härligt takfönster som ger ett uppfriskande ljus. Via ena rummet på detta våningsplan når man takterrassen. På takterrassen avnjuter många en avkopplande stund i solen.

Carport
Till bostaden hör en garageplats och en parkeringsplats

Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Möjavägen 36, Såld i Krokhöjden, Nacka Planlösning från Möjavägen 36, Såld i Krokhöjden, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad