Till salu

Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 6A, 4 tr

Nästa visning
calendar icon söndag 10 december 11:00 - 11:30
4 795 000 kr
area icon Yta
  • 51 m2 boarea
  • 23 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 272 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 11 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2021
Mjölnarvägen 6A, 4 tr

Stor 2:a direkt på kajen med en totalyta om 74kvm.

Stor 2:a direkt på kajen med en totalyta om 74kvm. Se filmen om bostaden i annonsen på mäklarens hemsida för att förstå denna magiska bostad!
En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt med skärgårdskänsla i innerstans absoluta närhet. När man sett bostaden inser man hur lyxigt man faktiskt kan bo endast ett stenkast från Stockholms innerstad.

UNIK 2:a med optimal planlösning, kan enkelt göras om till en 3:a, se planritning. När man kommer in i bostaden välkomnas man av en hall med goda avhängningsytor och bra förvaring inom fina spegelskjutdörrar. Från hallen når man även bostadens mycket väl tilltagna klädkammare som även kan användas som ett barnrum/kontor/gästrum. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. En perfekt samlingsplats för familj och vänner och möjlighet att duka långbord för stora sällskap. Köket är smakfullt med ljusa luckor från Vedum. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikro samt induktionshäll/ugn.

Från köket når man den stora inglasade balkongen som ligger i härligt österläge med fin utsikt. Här finns mycket generösa ytor för loungedel, matgrupp och odlingar.

Sovrummet är pampigt med gott om plats för dubbelsäng och sängbord.

Badrummet är stilrent med smakfulla färger. Badrummet är utrustat med wc, handfat med förvaring, dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Detta är en lägenhet som måste ses på plats!!

- Exklusiv och toppmodern lägenhet
- Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrum
- Bostaden kan disponeras som en 3a om så önskas
- Busshållsplats 3 min från bostaden. Bussen tar 10 min till Slussen, eller SL-båt utanför på kajen som går var 15:e minut, 25 min till Nybroplan.
- Bostaden är skriven som en 1a i föreningen och är 51 kvm boarea samt 23 kvm biarea.

Visningar

Välkommen på visning. söndag 10 december, 11:00 - 11:30
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Mjölnarvägen 6A, 4 tr, Till salu i Kvarnholmen, Nacka

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad