Kommande bostad

Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 6A, 4 tr

  • price tag icon 4 272 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
3 995 000 kr
  • lamp and chair icon 2.5 rum och kök
area icon Yta
  • 51 m2 boarea
  • 23 m2 biarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 272 kr/mån
floors icon Våning
  • 4 av 11 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2021
Mjölnarvägen 6A, 4 tr

Stor 2:a direkt på kajen med en totalyta om 74kvm.

Stor 2:a direkt på kajen med en totalyta om 74kvm. Se filmen om bostaden i annonsen på mäklarens hemsida för att förstå denna magiska bostad!
En pampig bostad för dig som vill bo exklusivt med skärgårdskänsla i innerstans absoluta närhet. När man sett bostaden inser man hur lyxigt man faktiskt kan bo endast ett stenkast från Stockholms innerstad.

UNIK 2:a med optimal planlösning, kan enkelt göras om till en 3:a, se planritning. När man kommer in i bostaden välkomnas man av en hall med goda avhängningsytor och bra förvaring inom fina spegelskjutdörrar. Från hallen når man även bostadens mycket väl tilltagna klädkammare som även kan användas som ett barnrum/kontor/gästrum. Vidare in i bostaden kommer man till vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. En perfekt samlingsplats för familj och vänner och möjlighet att duka långbord för stora sällskap. Köket är smakfullt med ljusa luckor från Vedum. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, inbyggd mikro samt induktionshäll/ugn.

Från köket når man den stora inglasade balkongen som ligger i härligt österläge med fin utsikt. Här finns mycket generösa ytor för loungedel, matgrupp och odlingar.

Sovrummet är pampigt med gott om plats för dubbelsäng och sängbord.

Badrummet är stilrent med smakfulla färger. Badrummet är utrustat med wc, handfat med förvaring, dusch samt tvättmaskin och torktumlare.

Detta är en lägenhet som måste ses på plats!!

- Exklusiv och toppmodern lägenhet
- Stort kök i öppen planlösning mot vardagsrum
- Bostaden kan disponeras som en 3a om så önskas
- Busshållsplats 3 min från bostaden. Bussen tar 10 min till Slussen, eller SL-båt utanför på kajen som går var 15:e minut, 25 min till Nybroplan.
- Bostaden är skriven som en 1a i föreningen och är 51 kvm boarea samt 23 kvm biarea.

Intresseanmälan
Jesper Lindgren
Ansvarig mäklare

Jesper Lindgren

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Jesper
Oscar Wittberg
Assisterande mäklare

Oscar Wittberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Oscar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Område

Planlösning från Mjölnarvägen 6A, 4 tr, Kommande i Kvarnholmen, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad