Såld

Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 4B

Slutpris: 10 000 000 kr

Mjölnarvägen 4B

Som att bo på vattnet, perfekt planerad 4a med magiskt sjöläge och vackra solnedgångar.

- Enastående utsikt över havet och båtarna som tuffar förbi
- En stor inglasad balkong mot inloppet med kvällssol
- Båt till Nybrokajen, Djurgården eller ut i skärgården
- Öppen planlösning mellan kök & vardagsrum
- Två badrum samt en tvättstuga.
- Takterrass i föreningen
- Hiss rakt ner till garaget

Nu ges en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska fyra i absolut bästa läge med första parkett och havsutsikt över Stockholms inlopp! Magnifik utsikt över Saltsjöns glittrande vatten i förgrunden och Stockholms vackra silhuett i bakgrunden. Lägenheten har stora sällskapsytor och stora fönsterpartier i flera väderstreck. En stor inglasad balkonger som ligger med front mot havet och kvällssolen.

Lägenheten bjuder året om på ett härligt skådespeleri med allt ifrån vackra kryssningsfartyg till en himmel fylld av ballonger, härliga ljudet från allsång på skansen och självklart de oerhört vackra solnedgångarna och soluppgångar.

Snyggt modernt kök av hög kvalitet med släta köksluckor från Vedum. Köksö med barstolar som avgränsar vardagsrum och matplats. Sammanfattningsvis en väldigt social del av lägenheten med vacker utsikt. Tre sovrum med bra förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Två moderna badrum och en tvättstuga. Bra förvaring i lägenheten och ett externt förråd ingår.

Välkomna till en lägenhet som måste upplevas på plats.

Utöver den fantastiska lägenheten bjuds man på ren vardagslyx som exempelvis garage som man når direkt via hiss samt om man vill slippa trafik finns möjlighet att från kajen att ta båten in till centrala Stockholm som går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe.

Paul Karlström
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Paul
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad