Såld

Kvarnholmen, Nacka

Mjölnarvägen 22

Slutpris: 11 700 000 kr

Mjölnarvägen 22

FLYTTA IN I UNIK SUPERHÄFTIG KVARN FRÅN 1898 MED SAGOLIK UTSIKT!

Nu har du chansen att flytta in i ett både unikt och historiskt boende. Den mer än 100 år gamla Qvarnen Tre Kronor från 1898 har förvandlats till häftiga lägenheter, vilka stod färdiga för inflyttning 2015.

- Gamla kvarnen
- Kulturminnesmärkt byggnad
- Fantastisk utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp
- Högst upp i huset
- Två badrum, varav ena med egen tvättdel
- Stor och solig balkong
- Sociala sällskapsytor
- Exklusiva materialval
- Goda förvaringsmöjligheter
- Mycket stabil ekonomi i Brf
- Gym/bastu/övernattningslägenhet/festlokal i Brf
- Grupp elavtal i Brf
- Kvarnholmens Centrum med stort serviceutbud
-Närheten till hav/natur och till city.
-Mycket goda kommunikationer (buss & SL-båt)
-13 minuter med buss till Slussen
-Nattbussar
-30 minuter med SL:s båtpendel till Nybroplan
-3 minuter till Nacka forum via nya högbron
-Strandpromenad till Slussen
- Fina promenadstråk
- Nära till dagis/skolor

Kvarnen har fram till mitten 1990-talet huserat en processanläggning för bearbetning av spannmål. Riksbyggen förädlade kvarnen till lägenheter i en unik kulturhistorisk miljö med ett fantastiskt läge vid Stockholms hamninlopp.

Nu har du alltså chansen att köpa en av lägenheterna i den häftiga kvarnen vilka sällan är till salu på öppna marknaden. En lägenhet med underbart vacker utsikt mot Saltsjön som bjuder på magiska soluppgångar och solnedgångar med ett ständigt pågående skådespel däremellan med allt från vädrets skiftningar till några av världens största kryssningsfartyg som passerar helt nära utanför fönsterna.

Lägenheten karakteriseras av såväl yteffektiv planlösning som modern utrustning och magisk utsikt. Bostaden har ett modernt och smakfullt kök inrett med gråa köksluckor och bänkskiva i granit. I köket finns gott om förvaring och arbetsytor samt en snygg köksö. Här får man plats med dubbelsäng i sovrummen, rejäl matgrupp i köket och en större soffgrupp i sällskapsrummet. Lägenheten erbjuder två st badrum varav ena med egen tvättdel med tvättmaskin och torktumlare. Exteriört erbjuds dessutom en stor balkong i solklart söderläge. Lägenheten är registrerad som en 3:a, men används i dagsläget som en 4:a

Föreningen erbjuder trevliga gemensamma faciliteter som består av gästlägenhet, gym, bastu, cykelrum och barnvagnsrum.

Bostadsrättshavaren disponerar f.n ett stort förråd på plan 8 i huset.

Bra kommunikationer med regelbunden busstrafik till slussen eller från kajen ta SL- båten in till centrala Nybroplan och Strandvägen. Båten går såväl sommar som vintertid från tidigt på morgonen ända fram till midnatt. Båten trafikeras mellan Nybroplan-Djurgården- Kvarnholmen- Lidingö (med fantastiska pizzor på 450 gradi)- Djursholm- Danderyd. In till stan tar det cirka 15-25 minuter (beroende på vilken båt man tar). Du åker med SL-kort på båten och morgontid bjuds det på kaffe!

Detta är en bostad med hög trivselfaktor helt enkelt!

Fatos Cetinkaya
Ansvarig mäklare

Fatos Cetinkaya

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Fatos

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Mjölnarvägen 22, Såld i Kvarnholmen, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad