Till salu

Örsundsbro, Enköping

Mistelvägen 9

  • Friliggande villa
5 450 000 kr Eller enligt ök
  • lamp and chair icon 6 rum och kök
area icon Yta
  • 191 m2 boarea
  • 984 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2016 + 2024
Mistelvägen 9

1 ½-planshus i fint skick med bl a dubbelgarage, solceller, inglasat uterum och båtplats!

Mitt i samhället Örsundsbro med egen båtplats och gångavstånd till centrum med bl a mataffär finner ni detta hus. Dekorativa murar hälsar välkommen till Salnecke Park som utgör ett område invid Örsundaån med egna båtplatser. 55 st relativt nybyggda hus skapar ett mycket trevligt grannskap invid vackra Salnecke Slott med egna grönytor för barnens spring, egen lekplats och fina promenadstråk längs årummet.

Detta 1 ½-planshus om 191 kvm med förhöjt väggliv är placerat i idyllen nära Örsundaån, det är i mycket gott skick med installerade solceller och energiklass A. Nyligen uppdaterad hall med fin avhängningsyta hälsar välkommen och bjuder in till husets väl tilltagna vardagsrum. Vardagsrummet blir en naturlig samlingsplats då det ligger centrerat i entréplan med breda fönsterpartier som låter rummet bada i ljus. Köket är rymligt och ger god plats åt både matberedningen samt umgänge, inredningen är vit och ni har all maskinell utrustning som ni kan tänkas behöva. Två våtutrymmen är placerade i entréplanet; ett badrum med badkar att krypa ned i och ett separat tvättutrymme med groventré. Här finns även tre sovrum av varierande storlek. Alldeles nyligen har man färdigställt övervåningen och här finner ni ett enormt allrum, stilrent inredd dusch/wc, rymlig klädkammare och husets ”master bedroom” med goda förvaringsmöjligheter.

Man spenderar gärna många timmar i det inglasade uterummet och när man vill fånga dagens bästa soltimmar så slår man sig till ro på altandäcket som löper i vinkel mot söder. Plan, gräsbeklädd tomt med omgivande häck, dekorativa träd och buskage. Den inredda friggeboden agerar kontor idag men kan likväl utgöra tonårsbostad eller liknande. Goda parkeringsmöjligheter på bred uppfart samt i dubbelgarage, här ryms minst sex bilar och elbilsladdare finns installerat.

Örsundsbro är ett samhälle beläget i Enköpings kommun med all tänkbar service inom räckhåll, här finner ni skola åk 0-9, fyra dagis, välsorterad mataffär, diverse butiker med bl a inredning och kläder, bibliotek, restaurang, bensinmack, ett stort engagemang inom idrott med Örsundsbro IF i spetsen och 80 föreningar. Många företag väljer att etablera sig i trakten, det finns idag 70 st aktiva företagare däribland attraktiva Ittala Outlet som lockar besökare från stora delar av Sverige. Alstabadet är ett populärt bad ca 1 km bort med vidsträckt gräsmatta och badbryggor. Uvberget erbjuder fin fikaplats med utsikt över Alstasjön och "Fjärdhundraland" är ett samlingsnamn för alla fantastiska, lokala caféer, lanthandlare med lokalproducerad mat och loppisar som finns på Örsundaslätten.

Bra pendlarmöjligheter med 50 minuters bilresa till Stockholm, 40 minuter med bil till Västerås, 20 minuters till Uppsala och 15 minuter till Enköping. För de som föredrar att åka kollektivt finns busshållplatsen 250 meter bort med mycket täta bussförbindelser till Enköping, Uppsala och Västerås.

Intresseanmälan
Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Bostad

Ekonomi

previous slide
next slide
Planlösning från Mistelvägen 9, Till salu i Örsundsbro, Enköping Planlösning från Mistelvägen 9, Till salu i Örsundsbro, Enköping
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad