Såld

Johannesbäck, Uppsala

Mistelgatan 14

Slutpris: 6 000 000 kr

Mistelgatan 14

Enplansvilla i Johannesbäck!

Varmt välkomna till denna enplansvilla belägen på hörntomt i det citynära villakvarteret Johannesbäck. Här erbjuds ett stort vardagsrum i vinkel med öppen spis, tre sovrum som kan bli fyra, arbetskök med intilliggande matplats, rymlig tvättstuga samt två duschrum med WC. Insynsskyddat uterum på trädgårdssidan samt härlig tomt omgärdad av uppvuxen häck. Här finns blomrabatter, trädgårdsland, fruktträd och bärbuskar! Vidbyggd carport samt plats för ytterligare bil på uppfarten. Tomten har också en lekstuga som i dagläget tjänar som förråd. Huset har nytt tak och man har låtit byta ut fasadpanelen.

Bostaden har ett mycket attraktivt läge, med gångavstånd till centrum och centralstation samt Gränby Centrum, där ni finner Uppsalas största centrum med ett oerhört bra utbud av butiker, mataffärer och diverse annan service. Ypperligt pendlarläge med närhet till E-4 och goda kommunikationer med stadsbussen! Flertalet skolor och förskolor på gång/cykelavstånd.

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad