Såld

Johannesbäck, Uppsala

Mistelgatan 1 A

Slutpris: 5 525 000 kr

Mistelgatan 1 A

Bo på gaveln i välrenoverat 50-talsradhus med lummig trädgård på baksidan!

Välkommen till ett mycket smakfullt inrett gavelradhus, ursprungligen från 50-talet, men med flera stora renoveringar gjorda de senaste åren, bl.a. badrum och modern tvättstuga. Planlösningen fördelas på tre plan, med möjlighet till att skapa både fler och färre rum. Atmosfären är mycket inbjudande och ljus och i vardagsrummet som vetter mot baksidan finns en fungerande öppen spis, badrummet är helkaklat från 2020 och källarplan är mycket påkostad med modern tvättstuga, dusch och bastu. Uteplatsen på baksidan är solig med en stor altan och en trädgård som är lummig och härlig att vistas i. Genomgående mycket bra förvaring i bostaden och i externa förråd

Här blir din boendekostnad billig med mycket låg avgift, i en välskött och trevlig bostadsrättsförening med en belåningsgrad om endast 1464 kr/kvm. Extra bekvämligheter för dig som flyttar hit är garageplats under huset, samt möjlighet till ytterligare en parkeringsplats där kö tillämpas.

Du som vill bo i ett familjärt område med nära till flera skolor och skydd från störande trafik, men samtidigt ha nära ner till city, skulle trivas här. Enkelt för dig som bilpendlar då du snabbt tar dig härifrån till E4:ans påfart. Resecentrum når du på fem min med cykel.

Tillträde ges enl. ö.k. med säljaren.
Välkommen att göra din intresseanmälan redan idag!

Josefin Burell
Ansvarig mäklare

Josefin Burell

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Josefin
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad