Kommande bostad

Fullerö, Uppsala

Meteorvägen 26

  • price tag icon 5 273 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 3 rum och kök
area icon Yta
  • 82 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 5 273 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 4 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018
Meteorvägen 26

Otpimalt planerad trea i populära Fullerö Hage.

Ljus och mycket rymlig trerummare med optimal planlösning som har en genomtänkt fördelning mellan det sociala och privata. Lägenheten har en stor, inglasad balkong mot skogsparti som skapar ett stort extra vardagsrum, granne med naturen.

Bostaden är välutrustad och erbjuder hall med klinkergolv och förvaring i flera garderober, kliv sedan in i den sociala delen av bostaden med vardagsrum och kök i halvöppen anslutning till varandra, där tillvaron med familj och vänner spenderas. Köket är stilrent och fullt utrustat med all maskinell utrustning att önska, bland annat dubbel kyl och frys. Här finns även matplats för minst 6 personer intill stora fönsterpartier. Tack vare den optimala planlösningen kan ni vid större middagsbjudningar eller kalas duka långbord vid matplatsen så att alla är välkomna!
Vardagsrummet är lätt möblerat och luftigt, här ifrån når du den ljuvliga balkongen som har gott om utrymme för möblemang med soligt läge och grönskande utsikt mot skogsparti.

Bostaden har två sovrum i bra storlek, det ena som idag är föräldrasovrum har plats för dubbelsäng, barnens rum är rymligt och vetter in mot gården. Badrummet är stilrent och utrustat med kakel och klinker, tvättmaskin, torktumlare, förvaring och duschhörna bakom glasväggar. Till lägenheten hör även ett förråd.

Vardagspusslet har aldrig varit enklare att lägga, varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan
Beyar Hajo
Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Beyar

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Meteorvägen 26, Snart till salu i Fullerö, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad