Såld

Södermalm - Sofia, Stockholm

Metargatan 5, 3 tr

Slutpris: 4 365 000 kr

Metargatan 5, 3 tr

LJUS OCH FIN TVÅA MED HÖGT LÄGE OCH FRI UTSIKT I ETT AV SÖDERMALMS TREVLIGASTE OMRÅDEN!

Välkommen till en fantastisk ljus och fin tvåa i högt läge med fri utsikt!

- Högst upp i hörnläge med fantastisk utsikt!
- Ljus och fin med renoverade ytskikt och fönster i två väderstreck
- Stabil förening med låg belåning
- Stämmobeslut på att ansöka om bygglov för balkong
- Vindsförråd om ca 9 kvm en trappa upp
- Perfekt läge på Södermalm
- Fem minuter till Skanstull
- Blecktornsparken precis runt hörnet
- Goda kommunikationer

På ett härligt Södermalmsläge, alldeles intill Lilla Blecktornsparken, hittar ni denna ljusa och fina 2:a på 39 kvm! Lägenheten är mycket välplanerad med en rymlig hall, kök med gott om förvaring samt ett stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck med fri utsikt. Sovrummet har plats för säng och nattduksbord och även här kan du njuta av utsikten mot park och takåsar. Bostaden erbjuder härliga originaldetaljer såsom fiskbensparkett, serveringsskåp och spröjsade fönster. Nyrenoverade ytskikt i hela lägenheten, slipade golv och alla väggar målades och tapetserades 2019.
Vädringsbalkong i trapphuset som är mysigt inredda med växter på sommaren och används flitigt av grannarna, då det är eftermiddag/kvällssol.

Här bor du i en trevlig förening med god ekonomi på ett ostört läge högt uppe på Metargatan. Fastigheten ligger i mysiga 30-tals kvarter precis intill lummiga Blecktornsparken med restaurang Bleck runt hörnet. Du har gångavstånd till Nytorget med sitt gemytliga utbud av restauranger och butiker och all tänkbar service vid Skanstull. Vitabergsparken och Årstaviken nås med en kort promenad. Kommunikationerna är mycket goda med tunnelbanans gröna linje från Skanstull samt flertalet innerstadsbussar ett stenkast bort

Övrigt: I dagsläget består Brf Långreven 14 av totalt 32 lägenheter varav 28 är upplåtna med bostadsrätt och 4 st med hyresrätt. Hyresrätterna utgör en dold tillgång som kommer att stärka föreningens ekonomi ytterligare när de avyttras. Det finns även en lokal i fastigheten som ska renoveras och hyras ut eller säljas, vilket kommer generera intäkt till föreningen

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Metargatan 5, 3 tr, Såld i Södermalm - Sofia, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad