Såld

Södermalm - Skanstull, Stockholm

Metargatan 15, 1 tr

Slutpris: 7 400 000 kr

Metargatan 15, 1 tr

Ljus och välplanerad hörntrea med härlig balkong och toppläge på Södermalm!

ACCEPTPRIS! Ljus hörnlägenhet med fina egenskaper såsom stora fönsterpartier, fina golv samt balkong i ett skönt läge med sol mellan klockan 8 till 12. Här bor du i en fastighet byggd år 2015 med hänsyn till miljö, kvalitét och standard i ett av Södermalms mest attraktiva områden! Luftigt vardagsrum i öppen planlösning med köket och med generöst ljusinsläpp från två väderstreck. Här får man utan problem plats med en större soffgrupp för såväl sociala som avkopplande stunder. I köket har man mycket bra förvaring bakom vita släta fronter och generös arbetsyta för den matlagningsroade. Intill fönstret finns plats för en matplats för 4-6 personer. Det större sovrummet är rofyllt, luftigt och har ett fint ljusinsläpp. Eftersom det rymmer en dubbelsäng är det ett givet master bedroom. För familjens yngsta finns ett rum som rymmer säng och pysselhörna. Vill man, kan rummet med fördel användas av den som behöver arbeta hemifrån. Det helkaklade badrummet som har dusch och såväl tvättmaskin som torktumlare ligger perfekt intill de båda sovrummen. Lägenheten har bra förvaring med flera garderober i sovrummet och tillhörande källarförråd. Garage finns i huset, hissen går ner till garaget. Sophantering finns med kärl för hushålls- samt källsortering. Här bor du i lugnt och insynsskyddat läge med utsikt över fina Lilla Blecktornsparken - ett hem att längta hem till! Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

På Södermalms sydligaste del finner ni Skanstull som binder samman de södra förorterna och innerstaden via Johanneshovsbron. Här blandas äldre sekelskifteshus med nyare bebyggelser och mittpunkten är korsningen Götgatan/Ringvägen, där även Ringens köpcentrum ligger. Här finns ett antal butiker och ett populärt restaurangtorg som kallas Teatern. Missa inte en brakfrukost eller brunch på Clarion Hotel eller en god middag på Thaiboat nere vid Hammarbyhamnen. Längs med med Götgatan finns en härlig mix av butiker och caféer och längre ner åt Medborgarplatsen ligger gallerian Skrapan med en takbar på våning 27 med fantastisk utsikt över hela Stockholm. Inom gångavstånd finns också omåttligt populära Nytorget samt underbara grönområden vid Erikdalslunden och Årstaviken.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Metargatan 15, 1 tr, Såld i Södermalm - Skanstull, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad