Såld

Södermalm - Sofia, Stockholm

Metargatan 13

Slutpris: 3 800 000 kr

Metargatan 13

Lugnt läge i mysig 1920-tals fastighet där du kan nyttja uteplats med sol hela dagen!

Välkommen till denna charmiga lägenhet i lugnt och omtyckt område intill Blecktornsparken på Södermalm. Härlig radhuskänsla med egen ingång och en uteplats med pallkrage och körsbärsträd. Köket renoverades i slutet av 2019 och ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Hela lägenheten är nymålad och det finns golvvärme i hela lägenheten. Bra och välskött förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. Fastigheten ligger i mysiga 1920-tals kvarter precis intill lummiga Blecktornsparken. Storstadspulsen ligger runt hörnet och gröna rekreationsområden finns runt knuten.

- Tillgång att nyttja uteplats med sol hela dagen
- Nyrenoverat kök med påkostade detaljer
- Öppen planlösning
- Lugnt läge grön oas
- Kort promenad till Nytorget
- Välskött förening med god ekonomi
- Perfekt läge på Södermalm
- Fem minuter till Skanstull
- Blecktornsparken precis runt hörnet
- Goda kommunikationer
- Källarförråd om ca 6 kvm

Området ligger i en lummig oas intill Lilla Blecktornsparken på Södermalm. Där finns en ny tennisbana, fotbollsplan, utegym, glasskiosk och den populära restaurangen Bleck. 10 minuter bort finns Nytorget med sitt myller av restauranger och fik. På kort promenadavstånd ligger vattenkanten och Barnängsbryggan. Härliga promenadstråk längs med kanalen och Hammarbysjön. Här finns möjlighet att kostnadsfritt ta båten M/S Lotten till Hammarby Sjöstad och Henriksdal. Längst Årstaviken finns fina promenadstråk samt badmöjlighet längs stranden. Eriksdalsbadet erbjuder bad året runt och är ett av Stockholms största och modernaste bad. Nedanför lägenheten ligger Stora Blecktornsparken med en 4H-gård. Restaurangutbudet i SOFO erbjuder söders populäraste restauranger och caféer. Vitabergsparken är en härlig grön oas sommartid med utomhusteater samt de gamla trähusen bevarade. En kvart bort ligger Medborgarplatsen som erbjuder saluhall, träningsmöjligheter, biografer, krogar och all tänkbar shopping. Kommunikationerna är mycket goda med ett flertal bussar i området samt tunnelbana vid Skanstull vid korsningen Götgatan/Ringvägen. Ny tunnelbana planeras också med entré vid Vintertullen.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Metargatan 13, Såld i Södermalm - Sofia, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad