Såld

Öster Mälarstrand, Västerås

Mesangatan 2

Slutpris: 4 150 000 kr

Mesangatan 2

Representativ 4 rok högst upp i huset med fantastisk takhöjd och stor terrass delvis under tak.

- Vänligen kontakta mäklaren för visning
- Ljuvligt ljusinsläpp samt härlig takhöjd
- Stor terrass med mälarglimt
- Mycket gott om förvaring
- Bra brf med p-plats ledig

Varmt välkommen till denna 4 rok om 108,5 kvm som är belägen högst upp i huset med härliga utsikter åt båda håll. Bostaden karaktäriseras av väl tilltagen takhöjd (2,80 m) som sätter prägel på bostaden, genomgående fina ytskikt, stort kök i öppen planlösning, gott om förvaring och två gedigna duschutrymmen. Pricken över i:t är den makalösa terrassen som tveklöst sätter guldkant på lägenheten och förlänger de sociala ytorna.

Trivsam förening där byggnaderna är uppförda 2013. Här bor ni praktiskt med tillgängliga p-platser, solceller på taket, övernattningslägenhet och spa med bastu.

Varmt välkomna till Öster Mälarstrand. Här bor du med absolut närhet till Mälaren och dess grönskande omgivningar. Här har du närhet till restauranger, gym och matbutiker. Strandpromenaden tar er ut mot Björnön för att njuta av naturen eller om ni tar andra hållet mot Steam Hotel och Kokpunkten. Skola och förskolor finns även det på gångavstånd. Västerås city och tågstationen når ni på ca 20 minuters promenad eller på bara ett par minuters cykel. Gångavstånd till kommunikationer och en kort bilfärd till E18 samt Hälla med ICA Maxi, apotek och Systembolaget.

Det här är en lägenhet som är väl värd ett besök. Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Moa Schanzer-Larsen vid eventuella frågor (070-4931120 / moa.schanzer@widerlov.se)

Moa Schanzer-Larsen
Ansvarig mäklare

Moa Schanzer-Larsen

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Moa

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Mesangatan 2, Såld i Öster Mälarstrand, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad