Såld

Storvreta, Uppsala

Merkuriusvägen 3

Slutpris: 3 650 000 kr

Merkuriusvägen 3

Välkommen till Merkuriusvagen 3 belägen på lugn återvändsgata med en underbar trädgård som fått mycket kärlek genom åren. I Storvreta bor du med närhet till all tänkbar service såsom matbutiker med generösa öppettider, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomaffär, flertalet förskolor samt skola upp till årskurs 9. Ett stenkast från bostaden har du tillgång till Storvretas fina idrottsplats med gott om fritidsaktiviteter med bl.a fotbollsplaner, löp- och skidspår, storskogen med underbara vandringsleder samt Tipp-toppen med sin pulkabacke – perfekt för den aktiva familjen.
Dessutom erbjuder Storvreta utmärkta kommunikationer med både buss och Mälartåget. Väljer man att pendla med bil så är man ute på E4:an på endast några minuter.
Entréplanet fördelar sig på entréhall, badrum, klädkammare, vardagsrum, sovrum samt kök med utgång till uteplats och trädgården. Övervåningen öppnar upp sig med en övre hall och från denna nås tre sovrum och ett badrum. Eget garage med angränsande förråd finns vid huset.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad