Såld

Östermalm, Stockholm

Melodislingan 44

Slutpris: 6 600 000 kr

Melodislingan 44

2:a med det unika servicekonceptet Selvaag Pluss. Ett boende för dig som vill ha en enklare vardag!

Varmt välkommen till denna generösa 2:a, möjlig 3:a, med drömläge på Östermalm i nytänkande område och fastighet. Lägenheten har en bra hall med avhängnlngsmöjligheter, stort vardagsrum och kök i öppen planlösning med en smalare balkong längs hela vardagsrummet. Vidare finns rofyllt sovrum mot innegården och ett stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten har både garage i källarplan. I avgiften ingår ett basutbud i föreningens fantastiska loungekoncept beläget i markplan. Här kan ni utnyttja både gym, möteslokaler, festlokal och hotellrum för gäster men även hushållsnära tjänster och semesterservice m.m. Bostaden är belägen i ett lugnt område samtidigt som ni har närhet till både City och natursköna områden. En kort promenad bort har ni Fältöversten med all tänkbar service och det finns både T-bana och bussar runt hörnet.

Välkomna på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Melodislingan 44, Såld i Östermalm, Stockholm Planlösning från Melodislingan 44, Såld i Östermalm, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad