Såld

Bälinge, Uppsala

Marsta 205

Slutpris: 4 990 000 kr

Marsta 205

Lantligt läge endast 10 minuter från centrala Uppsala! Uthyrningsdel, stor tomt och skyddat läge!

Vill ni bo på landet men ha ett bekvämt avstånd till centrala Uppsala? Då har ni hittat rätt! I ett lugnt och skyddat läge i naturnära Marsta så ligger denna mycket välplanerade enplansvilla på ca: 170 kvm (biarean omgjord till uthyrningsdel) som erbjuder ett flexibelt boende tack vare den fullt utrustade uthyrningsdelen. Perfekt för er som vill sänka de egna boendekostnaderna, för den egna företagaren eller för tonårsfamiljen. Huset har en fantastisk veranda (ca 60 kvm) i bästa solläge, fint renoverat kök, stort vardagsrum, fyra sovrum, tre badrum (varav två nyrenoverade), tvättstuga, klädkammare och förråd. Dessutom en lättskött tomt med stora gräsytor och goda förutsättningar för er som gillar odling eller är sugen på ett växthus.

I mysiga Marsta bor man i ett idylliskt område samtidigt som man når centrala Uppsala på ca 10 minuter. Busshållplats finns endast 400 m från huset och pendlaren når enkelt de stora trafiklederna (bl.a. på farten till E4:an i Fullerö). I närliggande Lövstalöt/Bälinge finns både förskolor och skola. Tunabackar/Svartbäcken på väg in till Uppsala finns ännu fler alternativ för barnfamiljen.

Besiktningsprotokoll och energideklaration finns tillgängliga hos fastighetsmäklaren. Maila mäklaren för att ta del av handlingarna.

Christoffer Stalén Bardaxis
Ansvarig mäklare

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Christoffer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Marsta 205, Såld i Bälinge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad