Såld

Södermalm, Stockholm

Marmorgatan 11, 15 tr

Slutpris: 3 100 000 kr

Marmorgatan 11, 15 tr

Möjligheternas bostad - Välplanerad och ljus - Högt upp med balkong!

På uppdrag av Brf Marmorlunden förmedlas nu denna välplanerade och ljusa lägenhet med perfekta förutsättningar för dig att skapa dig din efterlängtade drömbostad. Med direkt närhet till Tantolundens grönskande oas och Årstavikens härliga promenadstråk - tillåt dig fängslas högt upp i huset på våning 15 av 17 och en hänförande utsikt från balkongen över takåsar och det pulserande Södermalm. Här är utsikten påtaglig och bjuder in till ett fint skådespel och hög trivselfaktor att njuta av året om. Bostadens materialval är delvis från byggåret och med lite planering och en dos kreativitet finns här en oslipat diamant redo för lite kärlek och således många år av trivsamma stunder framöver. Den genomgående ljusa känslan och funktionella planlösningen gör det enkelt att möblera och inreda efter önskemål. Det ljusa och luftiga vardagsrummet i anslutning till balkongen har gott om plats för soffgrupp, mediamöbel samt övrigt önskat möblemang. Intill finns en praktisk sovalkov med plats för dubbelsäng samt möjlighet till mer avskilt läge med draperi. Vidare nås ett ljust och rymligt kök i originalutförande med gott om plats för förvaring bakom vita och gröna köksluckor samt en fin plats för matbord intill det generösa fönsterpartiet. Det stilfulla, helkaklade badrummet i komfortabel storlek är utrustat med badkar. Hallen är välkomnande med gott om plats för avhängning och generös förvaring i den platsbyggda garderobsväggen. Tillträde enligt köparens önskemål. Välkommen hit för att trivas!

Brf Marmorlunden är en äkta bostadsrättsförening som består av totalt 206 bostäder varav 185 st är upplåtna med bostadsrätt samt 21 st upplåtna med hyresrätt, vilket innebär en mycket stor framtida intäkt. Föreningen består av tre låghus med tre våningar och ett höghus med 17 våningar. Föreningens fastighet har ett högt kulturhistoriskt värde och är grönklassad av Stockholms Stadsmuseeum. Detta innebär att byggnaden är särskilt värdefull ur en historisk, kulturhistorisk, miljömässig eller konstnärlig synpunkt. Föreningen har garageplatser och parkeringsplatser och en fin och lummig innergård med bland annat odlingsplatser. Dessutom finns nyttjanderätt till tvättstuga, cykelförråd samt barnvagnsrum. Läs mer på föreningens hemsida http://www.marmorlunden.se

Här bor du med närhet till såväl stadens puls som härliga grönområden, vatten, charmiga kolonilotter och trevliga strandpromenader. Ta en promenad längs Årstaviken året om. Ett stenkast från lägenheten finner du Tantolunden som är en av de största parkområdena i innerstan och som sommartid blir en populär samlingsplats. Det finns utmärkta kommunikationer med Södra station som har bra buss och pendelförbindelse samt Zinkensdamms och Mariatorgets röda tunnelbanelinje en kort promenad från bostaden. Du bor nära stadens puls och har närhet till all tänkbar service såväl som biografer, butiker och restauranger på Götgatan. Hornstull med sina trendiga restauranger och barer finns också inom behagligt promenadavstånd.

Välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Marmorgatan 11, 15 tr, Såld i Södermalm, Stockholm Planlösning från Marmorgatan 11, 15 tr, Såld i Södermalm, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad