Såld

Storvreta, Uppsala

Markegångsvägen 8A

Slutpris: 3 050 000 kr

Markegångsvägen 8A

Gavelradhus i barnvänligt läge!

Välkommen till Markegångsvägen 8A och detta radhus med ett lugnt läge i Storvreta! Här bor du i ett trevligt och lugnt område perfekt för barnfamiljen men även för dig som söker ett enkelt och bekvämt boende.
Planlösningens entréplan fördelar sig på hall, vardagsrum, badrum, kök med rymlig matplats och med utgång till altan. Övervåningen fördelar sig på hall, fyra sovrum samt badrum med tvättmaskin och torktumlare.
Storvreta erbjuder allt tänkbara service och gott om fritidsaktiviteter allt på bekvämt avstånd för den aktiva familjen såsom matbutiker med generösa öppettider, gym, förskola och skola upp till årskurs 9 dessutom. Utmärkta kommunikationer med både Upptåg och buss och väljer du att pendla med bil nås E4:an på endast några minuter.

Anette Blomstedt
Ansvarig mäklare

Anette Blomstedt

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Anette
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad