Såld

Fålhagen, Uppsala

Marielundsgatan 5A

Slutpris: 2 175 000 kr

Marielundsgatan 5A

Charmig lägenhet med ett perfekt läge i Fålhagen!

Nu finns chansen att förvärva denna charmiga 30-talslägenhet i fint skick som kan nyttjas som en 2:a tack vare det rymliga halvrummet! Här bor du med tidstypiska detaljer såsom vackra trägolv, djupa fönsternischer och generös takhöjd. Lägenheten präglas av ljusa färgval och ett attraktiv läge i Fålhagen med bara ett stenkast från centralstationen! Den välplanerade planlösningen erbjuder en välkomnande hall med plats för avhängning och ett stort halvrum med plats för säng eller kontor/studiehörna. Vardagsrummet är rymligt och den generösa takhöjden ger en luftig känsla och har föreningens grönskande trädgård utanför fönstret. Köket renoverades 2017 och har plats för en större matgrupp. Slutligen finns det moderna badrummet även det från 2017, med fina materialval samt utrustat med bland annat tvättmaskin!

Brf Loke är en väldigt välskött förening med god ekonomi (lån per kvm är enligt årsredovisningen 2022 endast 460 kr!) På föreningens lummiga innergård finns trädgårdsmöbler och grillmöjligheter som kan nyttjas av föreningens medlemmar.

Här bor du i populära Fålhagen med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på drygt fem minuter till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. I närområdet finns också en Coop-butik samt affärshuset Kvarnen med ett stort serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns även Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. På Marielundsgatan bor du centralt men ändå ostört från de större trafikerade vägarna, ett mycket attraktivt läge med en härlig atmosfär!

Kontakta mäklaren vid intresse och ev. förhandsvisning!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Marielundsgatan 5A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad