Såld

Fålhagen, Uppsala

Marielundsgatan 3B

Slutpris: 2 295 000 kr

Marielundsgatan 3B

30-talsetta i hjärtat av Fålhagen!

Mycket fin 30-talslägenhet med praktisk genomgående planlösning med fönster i två väderstreck belägen på lugn enkelriktad gata i hjärtat av Fålhagen. Här bor ni i ett högt insynsskyddat läge med ljusa smakfulla ytskikt och tidstypiska detaljer bevarade såsom; generös takhöjd, trägolv, djupa fönsternischer och höga golvsocklar.

Här erbjuds bl.a. ett fräscht kök med genomgående hög standard på vitvaror, rymlig matplats, ljust vardagsrum, sovrum med plats för 180-säng och fräscht badrum. Optimal planlösning med goda förvaringsutrymmen samt två rymliga förråd.

Fin utsikt över omgivande gröna gårdar med möbelgrupper och grillmöjligheter. Belägen på lugn gata med ypperligt pendlarläge i attraktiva kvarter med närhet till service och UKK.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Marielundsgatan 3B, Såld i Fålhagen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad