Såld

Fålhagen, Uppsala

Marielundsgatan 3 C

Slutpris: 2 000 000 kr

Marielundsgatan 3 C

30-talscharmen bara lyser!

Det är sällan man skådar sådan bevarad 30-talscharm i en bostad! Ni kommer att beundra alla dekorativa detaljer vart ni än befinner er i bostaden. Eller vad sägs om takhöjd om ca 2,7 meter, gedigna trägolv, fiskbensparkett med fris, vackra, djupa fönsterbrädor av sten, invändiga spegeldörrar med vackra beslag, höga golvsocklar och fönster med prydliga beslag?

Praktiskt planerad bostad där en del väljer att inreda en del av den stora hallen till sovrum eller sovalkov, avhängning i platsbyggd hatthylla, urcharmigt kök med serveringsskåp, ventilerat skafferi, städskåp som fyller full takhöjd och rejäl matplats, vardagsrum med gott om plats för soffgrupp samt ytterligare möblemang och kaklat våtutrymme med dusch. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt i tre, stora externa förråd.

Brf Gylfe är en ståtlig fastighet som ligger inbäddad i fin del av Fålhagen med bästa pendlarläget. Föreningen är känd för sin otroligt grönskande innergård där de boende gärna huserar när vädret tillåter. I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, bastu och övernattningsrum. Billiga p-platser och god ekonomi med låg belåning per kvadratmeter, här är även de flesta större renoveringarna gjorda.

På Marielundsgatan bor man centralt med mycket bekvämt gångavstånd till Resecentrum vilket ger en perfekt pendlarmöjlighet både via buss och tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns affärshuset Kvarnen med bl a mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala Konsert och Kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Linn Thyrestam Grape
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linn

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Marielundsgatan 3 C, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad