Såld

Skuru, Nacka

Manhemsvägen 33

Slutpris: 13 300 000 kr

Manhemsvägen 33

Högt och soligt med glimtar av Saltsjön!

När läget får avgöra! Inte ofta lägen som detta dyker upp i Skuru! När man väl bosätter sig på en plats som denna så bor man länge, vilket nuvarande ägare har gjort.

Arkitektritad villa med ett högt och soligt läge på en lugn återvändsgata. Husets ljusinsläpp är verkligen helt fantastiskt, alla rum badar i ljus. Huset är perfekt placerat på tomten och de väl placerade uteplatserna ger möjligheter till sol hela dagen.

Övre plan erbjuder väl tilltagna ytor som ger gott om plats för umgänge och fest både i lilla och stora formatet. Fantastiskt vardagsrum med stora fönster. Högt i tak med plats för en hög och ståtlig julgran. Härlig balkong med soluppgång och skön utsikt över både vattnet och horisonten bort mot Värmdö. Köket är ljust och rymligt med gott om förvaring, stort skafferi och arbetsbänkar som räcker till många kockar. I nära anslutning nås uteplatsen, som gör matlagning enkel, ute som inne. Tvättstugan är placerad nära köket. Den är rymlig och lättarbetad med gott om utrymme för tvätt, städ, källsortering och utrymme för saker i allmänhet. Praktiskt nog erbjuder den även en dörr ut.

Nedre plan känns lite mer privat och erbjuder allrum med kamin, tre sovrum och badrum. Allrummet är ett rum för hela familjen. Så härligt att använda detta rum som tv-rum, pysselrum och det perfekta rummet för barnen och deras kompisar. Här finns en stilren kamin som värmer hela huset.

Gott om förvaringsutrymmen på alla våningsplan. Ett hus som är praktiskt och vackert att leva och vara i både till vardags och fest. Ett socialt hus med gott om ytor för folk att mingla runt på, både inne och ute. Två helkaklade badrum är praktiskt att ha, här blir det inte kö på morgonen. det extra sovrummet på övre plan är utmärkt som gäst och arbetsrum.

Materialvalen är typiskt skandinaviska och känns lugna och harmoniska. Färgerna låter ljust framträda på allra bästa sätt och det känns homogent och sammansvetsat. Extra tjocka innerväggar med isolering och rejäla dörrar med isolering gör byggnaden extra tyst och gedigen. Innerväggarna har både gips och spånskiva, så här är det enkelt att skruva upp grejer. Genomgående trägolv i hela huset och målade väggar i ljus fin kulör.

En trädgård som är uppvuxen, insynsskyddad och lättskött. Gott om platser för barn att spring omkring på. Plats för studsmattan! Solig uteplats och platser med skön skugga på soliga dagar. Växter som blommar om varandra under hela växtsäsongen gör trädgården trivsam. Väldigt stort utrymme under huset för trädgårdsredskap, möbler, cyklar, arbetsbänk mm. Infarten är snyggt stenlagd och erbjuder plats för tre bilar. Elbilsladdare finns installerad.

Nuvarande ägare lät bygga huset 1998 och har älskat det från första stund. De har tagit väldigt väl hand om huset och allt är i bra skick. Bäst med huset enligt dem är:

"Ett hus som fungerat fantastiskt för hela familjen genom alla livets skeden, från små barn till stora ungdomar. Ett hus som är praktiskt och vackert att leva och vara i både till vardags och fest. Det är ett socialt hus med gott om ytor för folk att mingla runt på, både inne och ute. Köket är rymligt och lättarbetat med gott om förvaringsutrymmen och plats för gemensam matlagning utan trängsel. Frukost på morgonbalkongen med soluppgång och skön utsikt över både vattnet och horisonten bort mot Värmdö är en av dagens fina stunder i huset."

Välkommen att anmäla ert intresse redan nu!

Maria Fjellner
Ansvarig mäklare

Maria Fjellner

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Maria

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Manhemsvägen 33, Såld i Skuru, Nacka Planlösning från Manhemsvägen 33, Såld i Skuru, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad