Såld

Kungsängen, Uppsala

Mältargatan 4

Slutpris: 2 515 000 kr

Mältargatan 4

Tillfälle att förvärva en mycket fin och stor 2,5:a med två sovrum i populära Kungsängen!

Välkommen till populära Kungsängen/Industristaden och denna kvadratsmarta 2,5:a, disponerad som 3:a om ca 62 kvm. Perfekt för den lilla familjen, om du behöver ett kontor eller har barn varannan vecka. Funktionell och tilltalande planlösning med fina materialval. Denna bostad har extra stora fönster och fönsterbrädor som ger ett ljust och trevligt intryck.

Lägenheten är bekvämt belägen i markplan med utgång till den rymliga uteplatsen mot den trivsamma och barnvänligt skyddande innergården. Garage finns i källaren. Lägenheten rymmer välkomnande hall med städskåp, garderob och klädkammare, kök i öppen planlösning med alla moderniteter mot rejäl matplats som idag används som sovrum efter praktisk rumsavdelning, luftigt vardagsrum med utgång till stor uteplats, bra sovrum med skjutdörrsgarderob och fint badrum med tvättmaskin och torktumlare. Eget källarförråd finns till bostaden.

Föreningen är välskött med god ekonomi. På den stora grönskande innergården finns lekplats, sociala ytor och cykelställ. Det finns 34 bilplatser och 1 mc-plats för uthyrning i garaget via kö. I föreningen finns även ett uthyrningsrum med badrum, en gemensamhetslokal att hyra samt cykel- och barnvagnsförråd.

Kungsängen/Industristaden är ett populärt område med bara några minuters promenad till city och Resecentrum, varför området lämpar sig utmärkt för den som pendlar. Här finns matbutiken Willys, flera restauranger. förskolor och Anna Petrus Park med tillhörande lekplats mm. Ett stenkast härifrån nås Fyrisån med dess grönområden och kajplats för fritidsbåtar. Likaså finns gångbron som leder över till Stadsparken och sjukhusområdet vilket möjliggör att man tar sig till Akademiska och omkringliggande institutioner på bara några minuters cykelfärd.

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Mältargatan 4, Såld i Kungsängen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad