Kommande bostad

Kungsängen, Uppsala

Mältargatan 13B

  • price tag icon 2 710 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 895 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 33 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 710 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 6 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2018-2019
Mältargatan 13B

Mycket trivsam och välplanerad etta med sovalkov och balkong!

Äntligen ges nu tillfälle att förvärva denna välplanerade etta med en rymlig och lättmöblerad planlösning, belägen på våning två med ett lugnt och skyddat läge in mot gården. Bostaden har en modern planlösning med bland annat en rymlig sovalkov som ger dig en separat sängplats och frigör gott om yta för dig att få plats med bl a både soff- och matgrupp i den öppna planlösningen. Balkongen blir ett extra sällskapsrum under sommarhalvåret och här kan du njuta av solen från lunch fram till sen kväll. Köket är fullt utrustat och erbjuder mycket bra förvaring och arbetsyta samt så får du även ett stort, helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Fastigheten är byggd 2019 vilket gör att allt fortfarande är i toppskick, här är det bara för dig att flytta in!

Lägenheten är belägen i Industristaden/Kungsängen med parkområden och årummet precis intill. Du har Fyrisån som närmsta granne med gröna promenadstråk, badbrygga samt kajplatser för fritidsbåten. Kungsängen är ett populärt område med bara några få minuters promenadavstånd till centrum och centralstationen samt i närområdet finns flera bra caféer, restauranger och service i form av bl a stor livsmedelsbutik. Nya Tullgarnsbron samt gång- och cykelbron Hamnspången leder dig över Fyrisån till Stadsträdgården, sjukhusområdet och flera universitetsinstitut. Smidig anslutning till E4:an för den som pendlar med bil.

Här har du en lägenhet du enkelt kommer att trivas i. Anmäl ditt intresse till mäklaren redan idag!

Intresseanmälan
Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad